Usluge projektiranja


Osobita pozornost za sve usluge se pridaje postrojenjima i instalacijama građevina čija je djelatnost vezana uz čovjeka. Osigurati zadovoljstvo prilikom boravka u ugodnoj atmosferi postignutoj pravilnim tretmanom prostora građevine, jedan je od temeljnih preduvjeta prilikom pristupa rješavanju problema.Termotehničke instalacije

Termofriz projektira i izvodi sve vrsta djelatnosti vezane uz ventilacije i klimatizacijske sustave u Splitu, Dalmaciji i Hrvatskoj. Naše višegodišnje iskustvo su garancija dobro pripremljenog i odrađenog posla. Saznajte više o instalaciji klima uređaja.

Solarni sustavi

Solarni sustavi za pripremu potrošne vode. Sustave bazirane na korištenju obnovljivih izvora energije (solarni sustavi, geotermalni i geološki sustavi, sustavi za iskorištavanje podzemne i morske vode)


Plinske instalacije

Plinska instalacija obuhvaća poslove koji se odnose na nova postrojenja, rekonstrukciju i održavanje. Pratimo najmodernije svjetske trendove i tehnologije te ih prilagođavamo specifičnim zahtjevima investitora pri čemu poseban naglasak stavljamo na ukupnu cijenu investicije.

Hidrantske mreže

Projektiranje unutarnje ili vanjske hidrantska mreža za gašenje požara. Hidrantska mreža za gašenje požara prilagođena objektu koji se štiti od požara. Projektiranje vanjske hidratanske mreže izvedena izvan građevine koja se štiti.

ZA UGODAN DOM