Servis i održavanje klimatizacijskih sustava


Nakon ugradnje dizalica topline veoma važno za pouzdan i dugovječan rad sustava je redovno održavanje. Dijelatnici firme TERMOFRIZ d.o.o. u stanju su otkloniti sve vrste kvarova na dizalicama topline. Redovan servis dizalica osigurava:


  • Produžuje vijek uređaja
  • Smanjuje budući trošak popravaka
  • Zaštita okoliša
  • Manja potrošnja energije
  • Povećava učinkovitost uređaja

Djelokrug poslova na objektima održavanja i servisa tvrtke pored servisa opreme DAIKIN, uključuje servise klimatizacijske opreme proizvođača TERMOFRIZ, YORK, CIAT, TRANE, CARRIER, CIAT, McQUAY, TOSHIBA, kao i mnogih drugih.


Za sve dodatne informacije i upite možete se obratiti na kontakt telefon te ćemo vam sa zadovoljstvom odgovoriti na sva vaša pitanja.

Ugovorno održavanje


Veliki hotelski sustavi, industrijski pogoni ili trgovački centri ...


Svi veliki sustavi mogu imati značajne gubitke u slučaju zastoja sustava hlađenja i ventilacije. Kako do toga ne bi došlo potrebno je kvalitetno održavanje sustava i preventivno otklanjanje potencijalnih kvarova.

Dugogodišnje iskustvo koje imamo u održavanju velikih sustava pomaže nam u planiranju redovnih aktivnosti na održavanju sustava naših korisnika. Time je optimiziran broj izlazaka tehničara na teren kako bi sustav ostao funkcionalan i pouzdan, a ne bi stvarao prevelik trošak održavanja.

Suradnja koju imamo direktno sa proizvođačima znači kratak rok dobave rezervih dijelova, a stručno i educirano osoblje jamči preciznu detekciju kvara te kvalitetno otklanjanje istoga.

ZA UGODAN DOM